Huisdieren in Nepal
Door: Reinier
Blijf op de hoogte en volg Reinier
25 April 2008 | Nepal, Kathmandu
Op de kamer van mij en Guido kwamen de afgelopen dagen vele kakkerlakken voor. Wat een vieze beesten zijn dat. Dit waren ook nog best grote exemplaren en niet kapot te krijgen. Het was geen pretje om de badkamer te gebruiken.
Vanaf vandaag hebben we een andere kamer gekregen, dit omdat de vorige kamer heel warm was (onder het dak) en niet te ventileren was.
Hopelijk gaat het in deze kamer beter.
25 April 2008 - 13:09
Janneke:
Ha Reinier, dat is inderdaad geen pretje. Heb zelf nog nooit een levende kakkerlak gezien, en zit er ook niet op te wachten. Als ik zo naar mijn spinnende katten kijk hoe die in het zonnetje liggen, denk ik aan een prettiger gezicht.Begrijp dat het erg warm is bij jou.....Ben je intussen al les gaan geven in je eigen klas??Wens je van uit onze zonnige Zaanstreek, weer veel groetjes....geluk Janneke. -
25 April 2008 - 16:21
Marianne:
Hoi Reinier, wij hebben ooit in Cyprus begrepen dat je een kakkerlak niet moet doodslaan, want dan legt hij eitjes? en krijg je er steeds meer. We moesten toen een speciale spuitbus kopen en de drempel van het appartement er mee inspuiten, toen hadden we er inderdaad minder.Maar het zijn mijn beesten ook niet hoor! brrrrrrrrrr. Sukses met alles, M@ianne -
25 April 2008 - 19:08
Beitske:
Kijk of je kampferballen kan kopen en leg ze op je afvoerputjes van de douche en de wastafel. Gewoon doodmaken. Ben je al begonnen met lesgeven? -
27 April 2008 - 10:01
Katja:
Kakkerlakken doen niets hoor. Zien er missch niet zo lief uit enzo. Maar gevaarlijk zijn ze niet en ook niet vies. Missch kun je er een paar vangen, ze schijnen erg lekker te smaken ;-)
Ennneee ze kunnnen nog vééel groter.
liefs, Kat -
29 April 2008 - 11:06
Miranda:
Heey neef!
Wauw al veel beleefd joh! Vind je een kakkerlak geen leuk huisdier? Lijkt mij juist ideeal....Neem je er een voor me mee ;)?
Heb je nu wel al les gegeven? Is je nieuwe kamer beter?
liefs,
Miranda