Laatste weekje in Nederland
Door: Reinier
Blijf op de hoogte en volg Reinier
03 Maart 2008 | Nederland, Koog aan de Zaan
Wat gaat de tijd toch snel! Zo ben je nog in Frankrijk of Oostenrijk en over iets meer dan een week sta ik dan in Nepal.
Inmiddels is het ook bekend waar ik ga werken. De omschrijving die op de site van Cross-Borders vermeld staat is:
Nava Indra Dhanush Boarding school
Een bijzondere school met een bijzondere hoofdonderwijzer. Rabin Jirel is zijn naam en hij probeert op zijn school "beter onderwijs te bieden dan wat hij zelf vroeger heeft ontvangen". Een charismatische man die probeert zijn schoolgeld laag te houden. Hij geeft aan ruim 20 kinderen free scholar ship (gratis onderwijs). In totaal zijn er ongeveer 200 studenten op deze school. Het schoolgebouw is uiterst armzalig, maar op een fraaie plek, een kwartiertje fietsen vanuit het centrum. De vrijwilligers die hier eerder werkzaam waren, hebben het gebouw gedeeltelijk geverfd en vertimmerd. Daarbij heeft de hoofdmeester van ons een mooie laptop, printer en toebehoren ontvangen.
Ik ga daar lesgeven aan de kinderen, maar ook bijles geven aan de kinderen die wat achterlopen.
Tot zover
Groetjes
Reinier
03 Maart 2008 - 15:47
Lienos:
dag rein, veel plezier :) -
08 Maart 2008 - 13:40
Rianne:
Succes met de laatste lootjes Reinier en heel veel plezier! Groetjes
ps= hoe is het weer daar nu? -
09 Maart 2008 - 11:58
Lale:
Super ervaring lijkt me dat Reinier.. Goed van je!.. zal proberen het bij te houden.. -
12 Maart 2008 - 08:49
Janneke:
Ha Reinier, nog ff op de valreep, een groet van mij...Wens je een geweldige tijd. Zal via de site, al je belevenissen te volgen. hele goede vlucht vandaag. heel veel succes. groetjes Janneke. -
13 Maart 2008 - 08:51
Miranda:
heey neefje!
Hoe was het nou voor het eerst vliegen?
Vind je de nummers op je mp3 nog een beetje om aan te horen of heb je er nu al spijt van?
Nou veel plezier daar!
x miranda -
13 Maart 2008 - 10:55
Lotje:
Ik begrijp nu eigenlijk pas wat je echt gaat doen! Wat goed!! :D
Heel veel plezier en we lezen wel op je website wat je allemaal meemaakt...
Succes met alles!
xxx Lotje -
13 Maart 2008 - 14:12
Jan:
Hoi Reinier,
Heb je de pasfoto's gevonden of heb je wat anders geregeld?? goede vlucht gehad?
Wij wachten met spanning af op je eerste bericht vanuit Nepal. -
13 Maart 2008 - 15:41
Lisette:
en hoe is het daar? heb je al een internetcafe gevonden? Heel veel plezier!!
groetjes lisette -
13 Maart 2008 - 18:42
Sander:
Ha Broeder,
Gaaf he vliegen! We hopen snel je eerste berichtgeving te lezen. En? al je zakken drop al op tijdens dat lange wachten?
Veel plezier!
13 Maart 2008 - 18:46
Jitte:
Hoi Reinier!
Hoop dat je veilig bent aangekomen.
Was het een leuke vlucht? Eng :p?
Heeeeeeel veel plezier en vergeet deze site niet!
Gegr.